Bloggen maar

Poeh, daar gaan we dan…

In oktober ben ik gestart met de opleiding tot natuurvoedingsadviseur. Voeding vind ik namelijk super boeiend en daar wilde ik meer over weten. Maar hoe langer ik dit doe, hoe meer ik erachter kom dat ik maar heel weinig van eten wist. En dat terwijl mijn zusje me al een tijdje “zo’n foodie gekkie” noemde. Op de opleiding leer ik echter super veel nieuwe info over voeding, over wat je nodig hebt en wat het met je doet.

En ik vind het jammer dat een hoop informatie over eten nog zo onbekend is. Ik merk in mijn omgeving dat mensen het heel boeiend vinden, maar niet iedereen heeft natuurlijk zin om een hele opleiding te gaan volgen. Daarom start ik met een blog! Over eten, met recepten en toegankelijke info over voeding. Want wat eet je nou allemaal en wat heb je hiervan nou echt nodig?

Verwacht recepten, foto’s van eten, info over voeding en tips om lekker te koken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s